Ευχαριστημένοι και με τα… λίγα οι άντρες στο σεξ!

Καλή σεξουαλική ζωή, η οποία δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από εξωγενείς παράγοντες, φαίνεται ότι έχει το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών. Η «άποψη» αυτή είναι κοινή ανάμεσα στους άντρες, ανεξαρτήτως ηλικίας, κοινωνικής κατάστασης ή θρησκείας, και προκύπτει από έρευνα για την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής των δύο φύλων.


Σε αντίθεση οι γυναίκες είναι πιο απαιτητικές με βασικό συστατικό του καλού σεξ γι αυτές, την ισότητα.
Οι επιστήμονες προσπάθησαν να ανακαλύψουν υπό ποιες συνθήκες είναι ευχαριστημένοι και οι δύο σύντροφοι και διαπίστωσαν ότι το μεγάλο πλεονέκτημα είναι να υπάρχει ισότητα στην καθημερινότητα.
Η μελέτη έγινε από επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Σικάγο των ΗΠΑ, σε 27.500 άτομα, ηλικίας 40 έως 80 ετών, από 29 χώρες. Ο λόγος που συμπεριλήφθησαν τόσες χώρες είναι οι κοινωνικές διαφορές που χωρίζουν τον άνδρα από τη γυναίκα. Να σημειωθεί ότι ένα ποσοστό από 70%-80%, δήλωσαν ότι είχαν κάνει σεξ κατά τους 12 μήνες που προηγήθηκαν της έρευνας. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες και οι άνδρες που ζουν σε χώρες του δυτικού κόσμου, σε ποσοστό 80% είναι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή. Ενώ, το 50% των ανδρών και 33% των γυναικών ανέφεραν ότι το σεξ, είναι πολύ ή εξαιρετικά σημαντικό για τη ζωή τους.


Πηγή: multi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου