Βραχιόλια" σε νεαρούς για ναρκωτικά


Χειροπέδες σε δύο νεαρούς πέρασε χθες η Αστυνομία στη Λεμεσό, οταν στην κατοχή τους εντόπισε κάνναβη.

Όλα έγιναν χθες το απόγευμα, όταν μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν έναν 18χρονο και έναν 20χρονο, οι οποίοι διακινούνταν πεζοί. 

Κατά την ανακοπή τους, ο 18χρονος έριξε στο έδαφος ποσότητα κάνναβης, βάρους μισού περίπου γραμμαρίου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ σε σωματική έρευνα που έγινε στον 20χρονο ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 4 περίπου γραμμαρίων και συνελήφθη επίσης για αυτόφωρο αδίκημα.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στην περιοχή έφτασε οδηγώντας μοτοποδήλατο και ένας 21χρονος. Από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι, ο 21χρονος οδηγούσε το μοτοποδήλατο χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς κράνος και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των τριών νεαρών, ανευρέθηκε στην οικία του 18χρονου ένα χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με κάνναβη, ενώ στην οικία του 21χρονου ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 25 περίπου γραμμαρίων.

Την ίδια ώρα, και στην Πάφο, η αστυνομία συνέλαβε 19χρονο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.
πηγή : ant1iwo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου